Med flaggan till topps!

Det var länge sedan jag var i sväng med symaskinen men här om dagen fick den komma fram fån dammet under trappan igen en liten stund! Dags att sy lite vimplar fick jag för mig! Det var bara att rota fram lite överblivna resttyger, någon gammal löpare, en använd gardin etc och klippa trianglar för hårda livet. 🙂

Jag har sällan tålamod att kolla in hur man gör saker innan jag setter i gång så storlek, avstånd mellan vimplarna och bandet de hänger i improviseras allt eftersom. Men det blev ganska så bra! Frågan är nu bara vad jag skall använda de till…?

Sjal-3368 Sjal-3363 Sjal-3362Sjal-3361 Vimplar-3 Vimplar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s