Newborn fotografering

Min dator är lagad och alla bilder räddade – HURRA!! Millioners tack till Martin på Network Datorservice som lagar alla mina Mac-problem!
Nu blir det till att åka till Uddevalla och hämta upp den – sen hem och redigera bilder från gårdagens plåtning av fina Stina och Helena! 😊 Jag antar ni kommer få se ett smakprov på de bilderna sen…! 😜

På morgonen i dag har jag förberett lite för en nyföddfotning jag skall få lova att göra i morgon. Tror ni inte det kommer bli gulligt med lite olika hårband på en liten 2 veckors prinsessa? Å, va roligt det skall bli!! 💞

20140626-121608-44168570.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s