En ny mössa är född!

En kompis till mig har nyss fått en liten tjej – och då var jag tvungen att göra en söt mössa till prinsessan! Bild

(Hoppas inte hon läser bloggen för då vet hon ju vad hon skall få…!)

Jag tog ett mjukt härligt bomullsgarn i riktigt härliga tjejfärger (för att reta på mig en och annan ”genusfantast”!), virkade ihop en mössa och sydde ett stort hjärta fast efter att den var klar. Mönstret kom till efterhand jag virkade, jag ger en snabb beskrivning här:

Lycka till!

3 tankar om “En ny mössa är född!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s