Tralalalalala, jag är så gla så gla!

Ännu en liten dröm kan snart bli verklighet! Jag har i dag nämligen köpt mig – inte bara ett – men två nya objektiv till min kamera! Å va roligt det skall bli att få hem dom och lära sig mer om fotografering! Så en liten varning till mina vänner är på sin plats; om ni tycker jag har varit lite jobbigt mycket framme med kameran innan – vänta bara och se nu! 🙂

Jag älskar att fotografera människor och tar med glädje emot provkaniner som är villiga att ställa sig framför kameran. Hör bara av er, I’ll be there! ❤

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s