Du kära lilla Astrid Lindgren…

Du kära lilla Astrid Lindgren – sicken resa vi haft! Två intensiva och härliga dagar i Emils, Pippis, Madickens – och alla de andras värld i Vimmerby!

Med start tidigt, tidigt lördag morgon lade vi ut på en nästan 5 timmars lång bilresa med 3 laddade barn i bilen. Väl framme väntade alla Astrid Lindgrens kära figurer på oss och vi kunde strosa runt i parken i solskenet i flera timmar och bara njuta av föreställningar, glass och goda vänner. Toppen!

Det som skulle bli våran ”premiär” på campinglivet ändrades dock ganska snabbt (till det bättre!). Ett registreringsfel från Astrid Lindgrens Stugby och Campings sida gjorde att det inte fanns någon stuga bokad till oss när vi skulle checka in… Och självklart var campingen fullbokad. Som tur är löste det hela sig smärtfritt och vi fick hotellrum istället. Efter relativt kort tid kom också barnen över att vi inte skulle bo i en pytteliten stuga (utan el och vatten…) och att vi inte skulle sova i våningssängar, utan i sköna hotellsängar i stället…! 😉

En fantastisk minisemester är över – jag låter bilderna summera upp hur bra vi haft det!

BildBildBildBildBildBildBildBild

En liten rolig sak alldeles på slutet… Vi hittade den här lilla frågan på väg in till Saltkråkan. Det är tydligt att inte alla har riktigt koll på skillnaden mellan en strandskata och en fiskmås… Där har nog någon haft otur när de tänkte! 🙂Bild

Nu är det natten. Borta bra men hemma best! ❤

En tanke på “Du kära lilla Astrid Lindgren…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s