En krypande krabba på mitt badrum

Tänkte visa en annan idé som poppade upp i mitt huvud en dag – en idé som jag faktisk är riktigt nöjd med!

Jag var på Ikea en dag och fick se ett tyg jag gillade, kolla här. Det var då jag kom på tanken att faktisk göra den där tavlan jag länge velat ha i badrummet. Jag har letat efter en stor tavla av något slag, gärna en med lite maritimt tema (eftersom vi nu bor här i västkustens Hollywood). Så då var det att åka till byggvaruhuset, köpa lister att snickra ihop till en ram och börja häfta tyg!

Här kan ni se resultatet – visst blev det coolt?

Bild

Här kommer en krypande krabba…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s