Dagens kreativa!

Vissa dagar sprutar min skalle av idéer! Några är bra, andra helt onödiga, vissa är roliga och ibland är dom riktigt dåliga. I dag fick jag en ide till lösning på ett problem jag har funderat på ett tag. (Eller, problem och problem… Man har inte så stora bekymmer om man kategoriserar det här som ett problem – men å andra sidan; det har jag heller inte…!)
Jaja, problem eller inte, det jag ville lösa var vad jag skulle göra av överkastet till sängen när den inte är bäddad. Till exempel på natten eller de dagar man man inte orkar bädda (de är ganska många hos mig…!). Jag gillar inte att det stora överkastet skall ligga på golvet och damma. Så därför, låt mig presentera: Gudruns drivved upphäng för överkast!!
20140521-162002-58802416.jpg
Hörde jag applåder?? 😜

En tanke på “Dagens kreativa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s