Tom Peng Pung..?

Jag måste få visa ett roligt uppdrag jag fick för ett tag sedan! En bekant hade fått den här lilla söta pungen från sin farmor för ett tag sedan men som ni ser var den ganska så nött och välanvänd. Så hon frågade mig om jag kunde göra en ny med samma spänne! Den ända jag fick tänka på när jag gjorde den var hennes ”Jag gillar ugglor, annars kan du göra som du vill”. 🙂

Såhär såg den lilla pungen ut innan jag gick igång:

pungbild 3-7  bild 1-9

Efter lite pyssel och lite fram och tillbaka i val av garn, färgval etc blev resultatet såhär:

bild 3-5

Jag virkade pungen helt på frihand, men med en del erfarenhet och lite tur gick det bra. Jag blev faktisk sugen på att göra flera sånna här så nu har jag beställt massor med snygga spännen…! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s