Jag har inte glömt er!

Nu var det bra länge sedan jag bloggade om mina handverksalster! Det är inte det att jag slutat producera men bloggandet hade liksom fyllt sitt syfte för ett bra tag. Jag hade ju en period där jag kände att jag behövde något som kunde driva mig framåt i mitt skapande – och det har den här bloggen verkligen gjort! 😊 Många har säkert fått med sig att jag har startat upp fotografera det för fullt och att det har tagit det mesta av min tid. Den som vill läsa mer om vad jag gör där eller se mina bilder kan kolla www.isoletta.se!

Även att jag inte har bloggat om det har jag alltså haft fullt upp med mitt producerande. Jag har stickat pannband, mössor och jackor, virkat bebismössor, apor, kuddar och annat. Jag har så mycket grejer jag kommer att visa er längre fram!

I dag när barnen är lediga och vi slappar så gott det går är vårt pyssel att göra en stor tavla till vårt tv-rum! Visst blir det fint! 😊

IMG_6540
Jag skall försöka vara lite mer blogg-frekvent framöver… Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s