Julen, julen, julen är snart här!

Äntligen har jag fått tummen ur och stickat två tomtemössor! De här skall jag ha till barnfotografering när jag skall vara med på Julmarknaden i Kungshamn på Lucia. Då skall jag vara med som fotograf (Kolla gärna min andra blogg där jag visar mina bilder etc.) och skall få lov att fotografera glada barn tillsammans med en mysig tomte. Och självklart måste barnen få möjlighet att ha stickade tomtemössor på sig då! 🙂

Tomteluva-5

Iris med tomteluvaEllen med tomteluva

Mössorna är stickade utan något speciellt mönster men man kan nog använda nästan vilket möss-mönster som helst om man känner sig säkrare med det. Kolla in till ex Garnstudio – där finns hur mycket mönster som helst!

Förresten har jag gjort en hel del grejer som jag inte har hunnit att visa för er än…! Jag skall se om jag hinner att lägga ut lite bilder nu i adventstiden.

Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s