Mitt kära Isoletta

Visste ni att jag också har en annan blogg? Den handlar om mitt fotograferande och ni hittar den på www.isoletta.se. Där kan ni också hitta massor av fina bilder som jag tagit, på barn och på vuxna, bebis och bröllop. Kika in vettja! Följ gärna den bloggen också om du är fotointresserad så kanske vi kan inspirera varandra! Jag tar tacksamt emot tips om andra roliga fotobloggar att följa!

Exempel på bilder ni kan se flera av på www.isoletta.se:

Banner4 Hasse och Kicki Detaljer1 Banner5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s