Max oflax!

Nu har det varit några dagar som har legat illa till på ”tur-skalan”… Först klarade jag av tappa mina alldeles nya, fina (och dyra!) RayBans på havet – de blev tagna av vinden helt enkelt – och som om inte det vore illa nog, fick jag igår det tråkiga meddelandet att min dator är sönder. I det här fallet är sönder lika med ”går inte att laga”. Självklart är datorn precis för gammal för att någon garanti kan användas.
Det är bara att bita i hop och köpa en ny… Jag som så mycket heller skulle vilja köpa en ny och bättre kamera!! 😭😡
Så om blogginläggen kommer lite mindre ofta en stund framöver så vet ni varför… Jag är på datorjakt.

20140710-210642-76002196.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s