Bilder att minnas!

Äntligen har jag fått ordning på min dator och har kunnat redigera lite på bilderna jag tog av min fina kompis Petra och hennes underbara barn här om dagen. Även att man är självkritisk och alltid hittar saker som skulle kunna varit bättre är jag så NÖJD med resultatet!! Och ännu viktigare; Petra är nöjd också! JIPPI!! 🙂

BildBildBildBildBildBildBild

Petra har givetvis låtit mig visa bilderna för er.

Om någon vill att jag skall ta lite bilder för dom så ställer jag gärna upp. Det finns inget roligare än att ha bilder att minnas!

Nu blir det till att gå igång med bilderna från en annan fotografering! Kul! 🙂

2 tankar om “Bilder att minnas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s