Sommar, sommar, blommor!

I går var det sommaravslutning på Smögens Förskola och barnen framförde musikalen Färgresan som de övat på så länge.

Bild

Så duktiga barn! De sjöng av full hals även att regnet strömmade och solen lyste med sin frånvaro! De förtjänade verkligen de fina rosorna de fick efteråt. 1000 rosor borde gått till varje fröken också som har lärt barnen allt detta!

Den fina sången inspirerade mig att virka prästkragar! Kan ni tänka er något mer somrigt? Jag har hittat ett jättesött mönster på virkade prästkragar hos bloggaren Bautawitch och i går var verkligen tiden för att starta. Jag hade inte något riktigt bra garn att virka i så jag gjorde några testlappar som får bli täcke till en docka eller något. Iris blev så glad när jag föreslog att hennes docka kunde få en prästkragefilt! Mens jag håller på får jag millioners ideer till vad jag vill göra med dessa vackra prästkragar! Jag kan förbereda er på att det kommer flera prästkragebilder framöver…! 😉

I dag skall det köpas garn!

Bild

Ha en fin dag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s