Ordning & reda i glada färger!

virkad korg i glada färger

Som på de flesta barnrum är det också på mina barns rum oftast ett fullständigt kaos. Leksaker flyter överallt och det är bara i tidningarna att var sak har sin plats. Mitt i frustrationen över det här kaoset kom jag över en bild på en härlig virkad korg när jag surfade runt lite på nätet en kväll. Den skulle passa perfekt till min dotter Iris leksaksbowling som vi snubblar i varje gång vi trampar in på hennes rum! 

virkad korg i glada färger

Jag har inget mönster men kan man virka är det här en jätteenkel korg att göra! Fort går det också, garnet är dubbelt. Och man kan ju inte annat än att bli glad över de här färgerna – eller?

Även Iris är nöjd – så nu kanske hon städar upp efter sig också när hon lekt klart!? 

virkad korg i glada färger

2 tankar om “Ordning & reda i glada färger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s