Jag älskar att fotografera!

Fina Emma & lilla Arvid

Fina Emma & lilla Arvid

Jag älskar att fotografera! Jag skulle så gärna vilja bli mycket bättre och kunde gått alla kurser vi världen om det fanns möjlighet! 🙂

I dag fick jag i allafall det stora förtroendet att fotografera en kompis söta lilla bebis. Han är inte ens 4 veckor och så söt att jag nästan dör lite när jag knäpper av bilderna! Jag lyckades även lura med hans underbara mamma på några av korten. Visst är dom fina??

BildArvids lilla söta hand

Arvids lilla söta hand

 

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s