Ibland glimtar man till…!

Det är inte bara virka och sticka jag tycker om – jag gillar all möjlig form för handarbete och pyssel. I dag har jag till exempel äntligen hittat en rolig lösning på ett problem jag haft länge; hur skall jag förvara mina smycken så att jag kommer på att använda dom dagligen? Jag vill gärna se dom och ha dom tillgängliga så att det blir naturligt att slänga på sig något om morgonen när man ändå står i badrummet…

I förrådet gick jag förbi en bit vrakved jag hittade förra sommaren och då kom idéen; Jag skruvade dit några krokar och hängde upp den på badrumskaklet med sugproppar! Fiffigt? Vi får se hur länge sugpropparna håller… 🙂

BildBild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s