Fixa och trixa…

Jag vet inte hur det är för er men min äldsta dotter gör hål i var ÄNDA byxa hon har. Tights är inte att tänka på, de går söder direkt. Jag kan inte köpa nya byxor var och varannan vecka så i dag har jag gjort en insats för att laga ett par av dom. Jag var en sväng i garnaffären och där hittade jag det här paketet med ”imiterade mocka lappar”. Paketet var säkert lika gammalt som mig så jag var tvungen att köpa det! Lite tråkigt dock att de inte bara kunde strykas på men krävde lite mer pillande innan de satt fast.

Det blev kanske inte direkt snyggt – men det blev inte så illa heller. Hon är nöjd iallfall! 🙂Bild

 

So long!

 

/Gudrun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s